• 2020-10-08 11:16

Tips om tijd te besparen

Tips om tijd te besparen

Als flexipreneur ben jij verantwoordelijk voor de hoogte van je salaris. Hoe kun je tijd besparen zodat je genoeg verdiend en ook nog tijd overhoudt voor de echt leuke dingen, zoals meer werken? Als je arbeidsethos niet zo denderend is (lees: je bent liever lui dan moe), blijf dan gewoon in loondienst werken. Niet zo prettig voor je baas misschien, maar wel zo handig voor de maandelijkse lasten. Ben je wel altijd aan het werk en heb je van je hobby je werk gemaakt dan is het flexipreneur bestaan echt iets voor jou.

Vind je het ook zo jammer dat elke dag maar 24 uur bevat? Het bestaan als flexipreneur is meer dan alleen het opdrachten vervullen, er komt wat meer bij kijken. 

Tijd besparen en leuke dingen doen

Wil je tijd besparen zodat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen? Het antwoord is waarschijnlijk ja, maar je weet op dit moment nog niet hoe. Ik weet inmiddels wel hoe je dat doet. Er zijn meerdere manieren zelfs.

Hoe werk je als flexipreneur zo productief mogelijk hangt ook af van een paar punten die je productiviteit verlagen:

  • Je levert maatwerk, dat kost meer tijd.
  • Ook vragen opdrachtgevers aandacht, tijd die je wel vrij moet maken.
  • Je wordt gestoord door randzaken zoals telefoon en mail.
  • Je bent lang bezig met administratieve zaken.

Hoe blijf je het flexipreneur bestaan leuk vinden? Belangrijker nog, hoe bespaar je tijd?

  • Stel grenzen aan je zelf en aan de hoeveelheid werk dat je op je bordje neemt.
  • Investeer in de dingen die je echt nodig hebt voor je werkzaamheden. Een freelance copywriter met een deadline van over een uur schrijft zijn tekst niet op een typemachine.
  • Automatiseer en besteedt uit. De abonnementskosten die je maandelijks betaalt zijn waarschijnlijker minder prijzig dan de uurtjes die je er zelf aan besteedt.

Voor het nieuwsbericht is gebruik gemaakt van de bron: ZZP Barometer, 1 november 2017

Word de beste versie van jezelf

Als je meer wilt bereiken in het leven heb je daarvoor een goede mindset nodig. Als je meer wilt halen uit het leven, is het mogelijk de 'winnaar' mindset aan te leren.

Verbeter je mindset

Start met Affiliate Marketing

Producten verkopen zonder eigen voorraad of klanten? Het is mogelijk als affiliate. Enige wat je nodig hebt is een website, social media profiel of nieuwsbrief.

Affiliate Marketing Revolutie

Maandelijkse inkomsten uit vastgoed

Heb je wat geld te investeren, bekijk dan de mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Zo kun je iedere maand inkomsten halen uit de verhuur.

In vastgoed beleggen